Semestertider

Semestertider

Tystheten här inne beror på lite runtresande. I helgen var det skånebröllop för Tomas kusin. Vacker vigsel, trevlig fest och barnfria – fin dag! Vi bodde på torpet, och som vanligt hade vi en mysig tid där.

Idag har vi varit hemma, tagit sovmorgon (!), städat och fixat i trädgården. Nu ska vi också försöka packa om vår packning… För i morgon åker vi nämligen upp till Stockholms skärgård där vi ska fira semester tillsammans med Tomas ena syster med familj. Tror det kommer bli väldigt trevligt och kul, för oss alla, då både vi vuxna och barnen brukar ha väldigt roligt ihop.

I brist på vettig bild från helgen blir det en på vår överblommade pioner som hade en första blomma i år!

pion

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *