Ett skånebesök

Ett skånebesök

Nu har vi varit nere i Skåne, närmare bestämt Ängelholm, några dagar. Därav frånvaron här. 30-årskalas och familjehäng stod bland annat på agendan. Alltid roligt att träffa vänner och familj som man inte träffa så ofta! I lördags besökte vi en barnloppis och jag som letat stövlar till Elise blev glad över tretornstövlarna i rätt storlek för en tjuga. Klädbytardagar och loppisar är verkligen fyndställen!

Det blev inte så mycket fotat men bjuder på några mobilbilder från Norrviken, Båstad, som vi besökte i måndags. Det är Tomas gamla arbetsplats och eftersom det var längesedan vi var där passade vi på att ta en sväng dit och samtidigt träffa en av hans gamla arbetskamrater.

norrviken2

norrviken

Det visade sig att parken fått nya invånare i form av en hel massa bikupor! Både vanliga och så denna, en FlowHive-kupa. Första gången vi ser det live – kul! Någon av er som har någon erfarenhet av den?

flowhive

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *