Podpremiär i “Andra sätt”!

Podpremiär i “Andra sätt”!

Då en person (läs mig) som är van vid att uttrycka sig genom skrivna meningar och formuleringar sätts bakom en mick för att samtala kring frågor, som både ligger varmt om hjärtat, men också andra man inte funderat så mycket kring kan vara lite utmanande… Därav mina ibland tafatta, flummiga och tröga formuleringar till svar emellanåt.

Min personlighet och podpremiär till trots så länkar jag här till podden “Andra sätt” och avsnittet “Annie Andersson – Det enkla livet”. In och lyssna om ni vill veta mer om mig som person och hur vi lever här på gården.

Där kan man bland annat få reda på vilket djur som kommer flytta hit på gården härnäst, om jag har klimatångest (ok, avslöjar redan nu att det är något oklart) och varför jag brinner för att hjälpa andra.

“Andra sätt” är en pod som drivs av Patrik som intervjuar och samtalar med människor som jag själv. Som på något vis vill leva livet lite annorlunda, utanför den vanliga samhällsnormen. Personer som aktivt valt att downshifta, prioritera annat framför pengar och söker den där magiska balansen i livet, sin balans. Att leva mer på mindre som Maria Öståker så träffsäkert uttrycker det (hon är med i ett avsnitt om att våga, riktigt bra!).

rodbetorannie

Och till sist, till er som nyss hittat hit via “Andra sätt”, varmt välkomna! Jag kommer snart knåpa ihop ett inlägg om våra sådder som nu är igång men tills det kommer – missa inte arkivet! Där finns en hel drös med inlägg med allt från tips hur du tvättar ansiktet med honung och håret med mjöl, söta bilder på kycklingar och varför det är så bra med tygblöjor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *