Nopooiga köptips!

Igår höll jag i en frukost på hemmaplan i Bottnaryd för ett helt gäng – ca 80 st! Så roligt att många kom för att lyssna på vad jag tycker är så kul att prata om, dvs om att leva mer hållbart och enklare samt om nopoo.

Det var många som efteråt var taggade och intresserade av att köpa bättre och renare hud- och hårvårdsprodukter. Om man är helt ny i det kan vara lite klurigt att veta vart man smidigast hittar det, därför namedroppade jag en del namn på olika företag som är väl värda att kolla in.

ansiktsoljor

Eftersom jag känner mig själv och vet hur lätt det är att glömma namn man hör en gång sådär, tänkte jag länka till mina favoriter, så att ni läsare och framförallt föreläsningslyssnare kan få tips på vart ni kan hitta finfina produkter. Här kommer lite tips på webbutiker med bra grejer som har helt rena och ekologiska produkter:

Om man hellre vill handla i fysisk butik finns Bi-kupan i Jönköping på Tändsticksområdet som bland mycket annat har naturlig hud- och hårvård samt städprodukter. Butikskedjan Life har också en del bra produkter, men dock med blandad grad av ekologiskt/naturligt.

Africanblacksoap

Det här är ett helt osponsrat inlägg med bra och sjyssta företag som jag gärna delar med mig av. Hoppas ni kan hitta några nya favoriter till badrum och städskrubb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *