Ett regnigt september (och kanelbullar)

Ett regnigt september (och kanelbullar)

Efter ett regnigt september följde en fin start på oktober, men nu öser regnet ner igen. Orken till att vara ute försvann ungefär samtidigt som det började regna.. Hoppas det vänder snart! För mycket är kvar att skörda ute i landet. Morötterna, bondbönor, ärtor, vitkålen och det mesta av potatisen är uppe i alla fall.

Nu är bina invintrade och klara för i år i alla fall, känns väldigt skönt! Det är mycket jobb med honungen, lika kul som det är att dra igång första slungningen på sommaren, lika skönt är det när säsongen är över. Nu återstår det försäljning av den unika och värdefulla honungen – vilket går ganska lätt! Så roligt att många vill smaka den och gynna oss biodlare i Sverige och i närområdet.

På tal om biodling. För några dagar sedan fick jag en smärre chock när jag kollade brevlådan. För där var ju jag och Tomas, på första sidan på “Bitidningen”. I somras var nämligen en från redaktionen här och intervjuade oss till tidningen vilket resulterade i ett fint reportage på en helsida. Kul! Välkomna ni som hittat hit på grund av det!

Med det sagt önskar jag er en fin höst, kanelbullens dag och onsdag. Hoppas fortsättningen på er vecka blir kanon!

Ps. Om ni vill äta väldans goda och supernyttiga kanelbullar så rekommenderar jag er att kika in på foodpharmacy.se, där finns ett såå gott recept på just det. Testade idag och de är försvinnande goda! Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *