Omstart och nystart!

Det är så spännande, att efter att ha jobbat med en sak till och från i flera månader, äntligen få berätta för er läsare. Det kommer bli en stor förändring här inne. Det är nämligen så att jag gått och blivit med företag! En webbshop ska inom bara några veckor (?) se dagens ljus – något som jag drömt om så länge!

Under samma namn som bloggen – Annies Enkla – hittar ni snart helt rena och ekologiska hud- och hårvårdsprodukter. Noga utvalt och granskade – det bästa är endast gott nog! Jag har saknat ett ställe där jag kan hitta detta, utan att behöva sålla bland andra produkter med palmolja, konserveringsmedel och i vissa fall bara några enstaka procent ekologiskt innehåll.

Nu har jag själv skapat den platsen och det känns fantastiskt spännande, samtidigt ganska så läskigt. Kommer någon hitta hit, vill någon handla av mig och vad har jag egentligen gett mig in på? Det är några av tankarna som just nu är ganska förekommande i mitt huvud. Försöker dock trycka undan dem och hoppas på att det här kan bli något väldigt bra. Något som gör det enkelt att välja rätt för villrådiga nybörjare, men också för de som redan är insatta och helt enkelt inte söker efter andra produkter.

Sortimentet kommer utökas allt eftersom, men redan nu finns en god grund där jag hoppas ni så småningom kan hitta något som passar. Till exempel kommer dessa ljuvliga salttvålar från Ekendahls finnas att köpa.

Bloggen kommer finnas kvar, men med lite annat utseende, interagerad med webbshopen. En del produkttips kommer förekomma, men den kommer främst leva vidare som innan med inblickar i hur vi lever här hemma på gården, om att leva lite enklare och hållbart och hur du med det du har hemma kan skapa din egna hudvård mm. Hoppas ni fortsättningsvis vill följa med även på den här resan!

Ni får jättegärna sprida nyheten till vänner och bekanta som ni tror kan ha behållning av Annies Enkla – jag skulle bli så glad! Tills hemsidan är färdig får ni gärna höra av er om ni undrar något, eller vill beställa redan nu, det går bra det med!

Följ gärna mitt nya instagramkonto @anniesenkla.se för mer information, kika in här emellanåt och följ mig som vanligt på Annies Enkla på facebook såklart.

Allt väl och på återhörandes!

 

2 Comments

  1. Matilda skriver:

    Kul! Lycka till :)

  2. Grahnslöjd skriver:

    Oj, vad kul, låter som en supergrej!! Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *