Utbildning med Organics by Sara

Utbildning med Organics by Sara

Som återförsäljare för Organics by Sara fick jag möjlighet att gå två dagars utbildning förra helgen, för att dels fördjupa mina kunskaper om dermatologi (om huden och dess sjukdomar) dels om deras produkter och hur de används bäst. En oerhört bra grund för mig så jag kan ge en bra service till de som vill köpa hudvård på den kommande webbshopen Annies Enkla.


Bild från Organics by Sara.

Det var så inspirerande och givande dagar, där grundaren Sara Nomberg hade ordnat allt så bra och höll så inspirerande föredrag. Tänk vilken förmån att få vara med på det!

Organics by Sara har som grundfilosofi att skydda hudens egna fettsyramantel och att därmed ge huden de bästa förutsättningarna. Huden rengörs med milda men rengörande oljor, tillförs fukt med hjälp av hydrolat och tillförs fett med väl balanserade oljor. Det ger en skonsam och väl fungerande hudvård för alla hudtyper, vare sig du har en fet, torr eller blandad hud.

Alla komponenter i sortimentet är dessutom 100 % ekologiska, veganvänliga och inte testade på djur.

Jag har faktiskt redan nu fullt sortiment och massa provpaket på ansiktsvården från Organics by Sara hemma. Det är de paketen som syns här ovan, och det finns för torr hud, mogen hud, för män, blandad hud, känslig hud och normal hud. Ett paket kostar 119 kr + porto 28 kr. Om ni är sugna på att redan nu göra en beställning eller har några frågor får ni gärna höra av er till info@anniesenkla.se.

1 Comment

  1. […] (och mitt gamla bytte namn till @annie.e.elise). Det blev en tur till Stockholm för utbildning hos Organics by Sara, vilket var väldigt […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *