Något försenat..

Något försenat..

Välkomna hit – till det nya Annies Enkla! Det blir en liten smygstart av hemsidan, eftersom de sista pusselbitarna i butiksdelen inte är lagda än. Tyvärr. Hade så gärna öppnat upp på riktigt redan den här veckan, men på grund av personliga omständigheter så har vi inte riktigt hunnit bygga färdigt så vi kan gå live med butiken. Hoppas ni har förståelse och håller ut en vecka till.

Det går alltså att kika runt på alla produkter i butiken, läsa alla blogginlägg mm, men det går ej att genomföra några köp.

Förresten, gillar ni den nya designen och stilen här inne?  Själv är jag så fäst vid både den lilla och stora loggan som min syster målat och bror fixat digitalt. Utan dem hade det här aldrig blivit av, hoppas ni tycker om nya hemsidan lika mycket som jag gör!

Allt väl och snart på återhörandes!

2 Comments

  1. Matilda skriver:

    Ser riktigt tjusigt ut! Snygg logga också :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *