Äntligen!

Nu kan jag äntligen meddela att webbshopen är öppen! Så för er som redan vet vad ni vill köpa och för er som inte hunnit kolla än men är sugna på helt ren och ekologisk hud och hårvård – in på butiksdelen och botanisera er! Som jag tidigare skrivit är jag så stolt och glad över mitt noga utvalda sortiment och att nu kunna erbjuda det till er känns toppen.

Självklart är jag mer än tacksam över om ni hittar saker som ser knasigt ut eller behöver ändras på för att göra er vistelse här på Annies Enkla så bra som möjligt. Jag, men framförallt min bror David, har jobbat hårt för att göra sidan så användarvänlig och bra som möjligt. Men eftersom vi är nybörjare på webbshops/hemsidebygge lär vi oss allt eftersom.

Sugna på att köpa julklappar här, men inte vet vad som passar den tilltänkta? Hör bara av er så ger jag gärna personliga tips och råd! Här nedan ser ni några som jag tror kan bli favoriter för många. Mangosmöret t ex som passar perfekt som raksmör till de som behärskar rakkniv (men också de som behöver vårdande smör till torr hud), parfymolja som doftar ljuvligt av fräsch citrus och vanilj, välgörande tvålar samt allroundoljan som passar till exakt alla i familjen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *