Poddtips och lite REA!

Efter att ha lyssnat på ett kanonbra poddavsnitt idag måste jag dela med mig av det. Dessutom tipsa om att några av produkterna i webbshopen finns att köpa till rea-pris just nu!

Jag har flera andra inlägg på gång med information om varför en fast tvål är så bra, om hydrolat och om nya leverantörer och produkter i sortimentet. De kommer väl troligen trilla in här så småningom när tid och ork finns. Tills dess, kika in på Instagram där jag för närvarande är lite mer aktiv än just här på bloggen (Här finns både mitt privata, @annie.e.elise och företagskonto, @anniesenkla.se).

 

Poddtips – Oredigerad

Men nu till podd-tipset! Idag lyssnade jag nämligen på podden Oredigerad och deras näst senaste avsnitt där Sara Nomberg är gäst, HÄR hittar ni det. Sara är grundare av Organics by Sara vars produkter finns att köpa här i webbshopen som bekant. I podden förklarar hon så kanonbra om varför oljor är kanon till ansiktet, tillsammans med fukt och rätt rengöring. Men också om varför hård, ekologisk tvål är så bra. Precis det jag vill förmedla till er! Så in och lyssna ;)

Jag har bara hunnit lyssna på detta avsnitt, men ska absolut lyssna på fler.

 

REA på provpaketen från Organics by Sara

För er som lyssnat på podden och blivit inspirerade till att testa oljebaserad, ekologisk hudvård, eller ändå tänkt testa. Nu finns provpaket på ansiktsvård från just Organics by Sara på REA, eftersom paketen ska uppdateras med en större flaska Flower Water. De kostar nu 99 kr och om ni endast vill köpa ett provpaket och inget annat dras ytterligare 20 kr av om “lägrefrakt” anges i kassan. Fint va?!

HÄR finns provpaketen, välj varianten som du tror passar din hud bäst, än så länge finns alla olika kvar på lagret. Om du är osäker – hör av dig via mail till mig så kan jag säkert hjälpa till med rådgivning.

Måste också tipsa om att det finns EN Facial Oil Divine Protection kvar. Den reas ut för 190 kr (ord. 239 kr) då det är kort datum på den (finns här).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *