Minnesgåvan och vardagen

Minnesgåvan och vardagen

Livet går vidare, även om det vissa dagar saktar in och andra rullar på mer. I torsdags hade vi en fin, men såklart tung, stund då vår Isak begravdes. Solen sken igenom de grå molnen då vi var i mitten på “Tryggare kan ingen vara” och gav oss en ljus dag ända till solnedgången. Nästan alla från våra närmsta familjer kunde vara med och det kändes så fint. En dag av tacksamhet och hopp om att få ses igen, men också av väldig sorg.

 

Vi är så tacksamma för alla som tänkt på oss eller har hört av sig på ett eller annat sätt under den här tiden. Det betyder verkligen mycket! Tänk vilken styrka att ha så många vänner.

När vi såg att det fanns möjlighet att göra en insamling till Hjärtebarnsfonden kändes det självklart att starta en. Det finns alltså nu möjlighet att ge en minnesgåva i Isaks namn. Till hans minne och för att framtida forskning ska kunna ge andra hjärtsjuka barn hopp och hjälp. Redan har vi lyckats nå vårt mål på 10 000 kr vilket är fantastiskt! Vänner, familj och bekanta – STORT tack. Nu har vi därför dubblat målet till 20 000.

Vill du som läser detta också ge en gåva, liten eller stor? Då finns det fortfarande möjlighet till det. Följ länken HÄR så kommer du direkt dit.

 

 

Nu kommer förhoppningsvis jag ha lite mer inspiration och ork till att få igång bloggen igen. Sakta men säkert hoppas jag på att vardagen kan bli en normal sådan igen. Så normal den kan bli med en saknad efter lillebror. Det är frustrerande när viljan finns men inte orken. Med våren och värmen hoppas jag det sistnämnda kommer tillbaka. Jag vill ju mer än gärna dela med mig av vad vi gör här på gården (Siri ska snart få kultingar till exempel!) och inspirera till mera hållbar hud- och hårvård med mera.

För er som missat de andra inläggen om Isak och vårt senaste halvår finns de inläggen att läsa här och här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *