Uppdaterad guide om ansiktsvård med NoPoo

Uppdaterad guide om ansiktsvård med NoPoo

Nu är äntligen den tredje delen i den uppdaterade NoPoo-serien färdig! Den här gången fördjupar vi oss i ansiktsvård. Att välja en naturlig och miljövänlig ansiktsvård som är helt Hardcore NoPoo bidrar till en viss begränsning i urvalet av produkter, precis som för vård av resten av kroppen. Men för den skull behöver det inte betyda något negativt! När man väl hittat alternativen till konventionell hudvård så är det svårt att lämna dem. Rena oljor, hydrolat, honung och rasullera – enkla och få ingredienser som kan göra stor skillnad för din hy!

I det uppdaterade inlägget kan du bland annat läsa om rengöring, insmörjning och peeling. Det bjuds på tips på hur du med enkla ingredienser från skafferiet kan fixa en vårdande och lugnande ansiktsmask, och hur man blir kvitt lypsylberoende.

Klicka in HÄR för att läsa om ansiktsvård.

Här finns del 1 (om NoPoo och tensider) och del 2 (om hårvård).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *