Fri frakt i helgen!

Fri frakt i helgen!

Jag har länge tänkt skriva ett inlägg om surskölj, då det är många som frågar om hur det fungerar och om det verkligen behövs. På grund av mycket jobb både hemma och på andra ställen har det inte hunnits med. Men! Eftersom semester från det “vanliga” jobbet hägrar efter denna helg hoppas jag på mer tid till bloggskrivande och jobb med Annies Enkla.

För att fira in semestern lite i förväg bjuder vi på frakten på alla ordrar hela den här helgen, med start från idag! Ange endast koden “frifrakt” i kassan.

Vi kommer skicka ordrar lika snabbt som vanligt nästan hela sommaren, med undantag från den 16-23 juli då det kan dröja någon extra dag med leveransen. Hör av dig direkt till mig om du vill veta mer exakt om just din order. Eller är du osäker på vilka produkter som passar just dig? Jag hjälper dig gärna med rådgivning.

Ha en skön och vilsam sommar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *