Organics by Sara får ny kostym!

Organics by Sara får ny kostym!

Tänkte skiva ett litet inlägg om lite förändringar som sker gällande Organics by Sara. De har satsat stort och gjort om främst deras produkters utseende men det är också några förändringar i innehållet i vissa produkter.

Jag är så glad att jag får vara en dela av deras företag genom att sälja deras produkter. Många har hört av sig till mig, efter att ha testat deras produkter ett tag, och sagt att oljorna hjälpt deras hud att må mycket bättre. Helt rena, ekologiska oljor och ansiktsvatten kan göra hela skillnaden!

Här i butiken kommer produkterna med förra designen säljs slut först, sedan kommer de nya poppa upp allt eftersom. Då kommer ni också få tydlig info på varje produktsida om innehållet ändrats och i så fall vad det gäller.

 

Vad har förändrats?

Som sagt får alla produkter en ny kostym, både på själva flaskan men också en ytterkartong med mer info om produkten på. Stilrent, tydligt och enligt min mening ursnyggt!

Gällande innehållet har eteriska oljor av sandelträ och rosenträ tagits bort då de nu klassas som utrotningshotade. De har ersatts med andra eteriska oljor. Vetegroddsolja har också uteslutits, då priset höjts mycket på kort tid samt att Organics by Sara vill få en helt glutenfri hudvård.

På grund av att vetegroddsolja utesluts kommer därför Facial Oil Divine Protection tas från sortimentet. Eftersom produkten till största del består av just den oljan blir det svårt att göra om den. Istället finns nu en ny produkt – som jag är säker på ni kommer gilla skarpt!

Oil Serum Antioxidant är nytillskottet! En kanonfin tvåfasprodukt som passar särskilt bra till blandad/acnebenägen hud, men också till torr hud om ytterligare ansiktsolja smörjes på efteråt. Fullproppad med näringsrika och välgörande oljor som bland annat skyddar huden från strålning. Örtextrakt med glycerin tillför huden maximalt med fukt. Mer info finns här.

 

 

Som sagt kommer varje berörd produkt ha en tydlig text om innehållet ändrats. Var så säker – du kommer inte bli besviken på förändringarna eller produkterna i övrigt. De är i absolut bästa kvalitet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *