Provapåkväll med Annies Enkla

Innehåller reklam för Annies Enkla


Nu är nya året igång på allvar och jag skissar på planer för hur jag ska utveckla företaget. Jag är tacksam till alla er som redan är kunder hos mig, men vill såklart att fler ska få möjlighet att ta del av alla oljor, tvålar, salvor mm. Produkter som är hållbara – både för människa och miljö.

En, så till synes, simpel sak som en tvål kan bli starten för en ändrad livsstil. Jag tror på kraften i små förändringar i rätt riktning, som ett komplement till de stora penseldragen. Just därför vill jag sprida Annies Enkla, för att jord och människor ska få må bättre och leva mer hållbart.

Du kanske kan börja med den där tvålen – med renare och snällare hud- och hårvårdsrutiner. Men visst kan det vara svårt att komma igång? Innan du vet exakt hur eller med vad, kan steget från tanke till handling vara stort. Låt mig minimera startsträckan genom en provapåkväll – för med lite guidning och tips på vägen blir det så mycket lättare!

Låt mig därför få komma hem till dig och ett gäng vänner för att visa hur man på enkla sätt kan rengöra, vårda och stärka hud och hår med NoPoo. Med helt ekologiska och snälla ingredienser för människa och miljö, både sådant du rör ihop själv men också med färdiga produkter.

Ta chansen till att prova på och bli instruerad – skicka ett mail till info@anniesenkla.se så får du mer info.

Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *