Ett litet liv

Ett litet liv

Livias hand

Idag är det visst lördag. Här har vi en annan tideräkning för tillfället. Fem dagar med lilla Livia. Fem dagar som trebarnsföräldrar. Två med oss på jorden och ett i himlen, i våra hjärtan. Sorgen och saknaden efter Isak kommer alltid finnas med oss. Men lilla livet, Livia, som kommit nu efter gör det lite lättare att bära. Tack för att du är hos oss nu! Vi längtade efter dig så…

I måndags kom hon och överraskade oss. Även om vi längtade trodde vi kanske inte trodde hon skulle komma riktigt så snabbt. 17 dagar innan beräknad födelse tyckte hon det var nog, och det gjorde inget för min skull. För färdigbakad var hon redan med sina 4200 g och längd på 50 cm. Tänk att det var Livia som låg där i magen. Alldeles perfekt och så underbar.

Efter att vattnet gick på morgonen dröjde det inte längre än till lunchdags innan hon kom ut. Både vi och personalen blev nog överraskade och lite förvånade över att allt gick så snabbt och så pass bra som det gjorde. Dagen efter åkte vi hem och trots den stora omställningen funkar livet i bebisbubblan bra.

Nu försöker vi njuta så mycket vi kan. Boa in oss färdigt, tvätta upp bebiskläder och lakan. Fixa sådant jag tänkte ordnat med denna veckan, som inte blev som vi trodde. Den blev så mycket bättre!

3 Comments

  1. Emma skriver:

    Grattis till lilla livet?

  2. […] båda kämpade på. i slutet av september gick jag hem på graviditetspenning och den 11 november kom vår efterlängtade lillasyster Livia till Elise och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *