Tips till mors dag!

Tips till mors dag!

Nu på söndag är det mors dag, därför tänkte jag dela med mig av lite tips på hur du kan uppvakta din mamma, någon annans mamma eller kanske någon som är som din mamma.

mors dagsbukett, pioner

För er som har möjlighet att träffas, så tycker jag något extra gott till fikat är en given sak att uppvakta med. Såhär i rabarbertider är en god rabarberpaj perfekt som efterrätt eller gofika. Här hittar du min favorit, ett väl beprövat recept från svärmor.

Vill du köpa en lyxig förbrukningsvara som garanterat blir uppskattad på mors dag kommer här några tips från webbshopen. Där finns noga granskade produkter med helt ekologiska ingredienser (där det går att certifiera). Du som konsument ska inte behöva lusläsa innehållsförteckningen, det har vi redan gjort!

Ekologiska hudvårdsprodukter.

Till exempel är Broccolifröoljan från Ekendahls perfekt till torra hårtoppar. Ger glans och vårdar, utan att tynga ner håret. Organics by Saras ansiktsolja Dry Skin passar både torr och mogen hud. Naturlig Deo är populär hos de flesta som provat den. Just doften med kokos naturligt från kokosoljan i deon, utan eteriska oljor, och doftar fräscht och somrigt. Spatvål med salt och doft av lavendel och ylang ylang är en lyxig tvål som både är mild för huden och väldigt dryg.

Om du vill skicka en gåva direkt till mottagaren, skriv in dennes adress som leveransadress i kassan – då skickar vi dit istället för hem till dig. Det går också bra att skriva ett meddelande som vi kan förmedla. Perfekt i dessa tråkiga coronatider.

Till sist, ta hand om er! Ring en extra gång och kolla läget. Ta en promenad på lite lagom avstånd med någon du håller kär, som du måste hålla lite fysiskt avstånd ifrån just nu. Det är de små sakerna som betyder mest.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *