Vi har startat en gårdsbutik!

Vi har startat en gårdsbutik!

Tänk, som vi har planerat och längtat, drömt. Äntligen har vi startat en alldeles egen liten gårdsbutik här på gården!

Trots att den lilla vagnen inte helt är färdig så kunde vi inte hålla oss.. Så i lördags hade vi smygpremiär och hoppades att någon skulle komma och handla av oss. Det gjorde det. Vi uppskattar att det kom ca 100 personer! Trots stundtals ösregn och ganska ruggigt väder. Lite tagna och överraskade blev vi allt när det rullade in 5 bilar de första 10 minuterna och därefter kom det bara fler och fler. Tomas fick springa mellan grönsakslandet och butiken för att fylla på med både potatis, morötter och annat. WOW.

Vi är så tacksamma över alla som kom förbi och handlade av oss, och gjorde premiären värd att minnas länge.

Vår gårdsbutik utgörs av en gammal skogsvagn som stått oanvänd i 19,5 år. Trots åldern var den i hyfsat gott skick, förutom ytterpanelen som behövde bytas. Taket kommer vi renovera nästa år är tanken.

Ikväll hade vi öppet för andra gången. Ganska mycket mindre kunder, men nu laddar vi för lördagen som kommer istället. Dessutom har vi en utlämning på Rekoringen Vaggeryd i morgon. Så helt sysslolösa är vi inte här, trots, eller kanske just därför, så hinns det inte med att skriva inlägg här så ofta.

Vi säljer både färsk ljunghonung, sommarhonung, bivax, grönsaker och produkter från Annies Enkla så som tvålar och oljor.

För mer bilder och tätare uppdateringar om vad som finns att köpa just nu, och när vi har öppet, kolla gärna in vårt instagramkonto @fagerhultsgard .

3 Comments

  1. Matilda skriver:

    Vad roligt! Lycka till!

  2. […] här på gården där vi bor, en dröm jag och Tomas haft i många år. Det var så roligt! Här finns det mer att läsa om den. Planen är att Annies Enkla ska få bli en lite större del i den och det tror jag kommer bli […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *