Annies Enkla vill inspirera och ge möjlighet till en mer hållbar och lite mer enkel vardag. Här finns helt ren och ekologisk hud- och hårvård som kan bli första steget i rätt riktning. Det ska vara enkelt att göra bra val!

 

Annies Enkla finns till för dig som vill veta vad du smörjer på kroppen och sköljer ut i avloppet. För dig som är väl medveten vilka tillsatser som bör undvikas eller för dig som nyss fått upp ögonen för ekologisk och ren kroppsvård och är lite villrådig. Här har granskningen redan gjorts, med hårda krav (läs gärna Vad är eko för oss? för att se vilka det är).

Men det här är inte bara en plats där du kan konsumera bra produkter, utan också få tips och inspiration till hur du kan leva enklare med det du redan har hemma. Havregrynen som blir perfekt mild tvätt till känslig hud, rågmjölet som kan användas som schampo, honungen till en renande och avslappnande ansiktsmask. Tankar kring att leva mer av vad jorden har att ge, självhushållning och gårdslivet får också utrymme, som tidigare. En blandning som blir just det, Annies Enkla.