Här följer en kort beskrivning av de företag som Annies Enkla samarbetar med. En handfull, noga utvalda företag som med hjärta och passion ger oss möjlighet att erbjuda helt ekologiska och rena hud- och hårvårdsprodukter av första klass. 
bySara_transp
Organics by Sara är ett företag som drivs och utvecklats av Sara Nomberg, som är ekologisk hudvårdsterapeut och näringsfysiolog. Organics by Sara erbjuder hudvårdsprodukter som är till 100 % ekologiska med endast vegetabiliska och eteriska oljor som komponenter, inget annat! Det är en exklusiv handgjord serie som ger ett skonsamt och effektivt resultat där varje råvara är noga utvald. Det bästa är att både din hud och vår natur mår väl av produkterna.
ekendahls3
Ekendahls är ett nystartat familjeföretag som satsat helhjärtat på ett brett sortiment av ekologiska och naturliga produkter till både kropp, ansikte och hår. Mor och dotter har tillsammans utvecklat en mängd med spännande och stilrena produkter. Transparens, kvalitet och hållbarhet är tre ledord som genomsyrar hela företaget. Som en av få återförsäljare av deras produkter är jag extra stolt över att få möjlighet att sälja bland annat deras unika mangosmör, salttvålar och en ljuvlig morotsolja till ansiktet.
Tigerflicka_logo-250×250
Tigerflicka of Sweden skapar lyxig hudvård för liten och stor med så få ekologiska och naturliga vegetabiliska oljor, vaxer och smörer som möjligt. I sann minimalistisk anda, där bara det bästa är gott nog. Kvinnan bakom produkterna heter Dr. Cecilia George och har en magisterexamen i bio-organisk kemi samt doktorerat inom bio-analytisk kemi. Ni hör ju – här baseras allt på vetenskapliga fakta och djup kunskap i ämnet.
malin i ratan
Malin i Ratan tillverkar tvålar av högsta kvalitet, helt igenom ekologiska och naturliga. Ett gediget hantverk där varje ingrediens är noga utvald. Huvudingrediensen består av kallpressad svensk rapsolja som med andra vegetabiliska oljor förtvålas. I förtvålningsprocessen bildas dessutom glycerin som vårdar huden genom att naturligt vara fuktbindande. Det finns både doftfria tvålar och doftsatta med eteriska oljor. Tvålarna är helt fria från palmolja. Vi är väldigt glada över att Malin i Ratans väl prövade och älskade tvålar, som passar både till hårtvätt, rakning, kroppsvård och djurpäls, finns hos oss!
thumbnail
Bare Origin erbjuder högkvalitativa och lyxiga oljor från Marocko och Bulgarien. Transparens och hållbarhet är ledord för Nena som är grundaren för Bare Origin. Ett unikt företag som erbjuder de finaste och renaste oljor vilka förädlas i kvinnokooperativ från bland annat vildplockade argannötter och nyponfrukter. Arganolja och nyponfröolja är perfekta till både hud och hårvård. Hållbart och rättvist tillverkade produkter av vildskördade och ekologiska råvaror.
Naturligdeo-logga-liten
Naturlig Deo har en av de mest populära deoderanterna på den ekologiska marknaden. Med enkla och rena ingredienser utan konstigheter erbjuder de en riktigt bra krämdeo utan aluminium och andra skadliga ämnen för oss och miljön. Naturlig Deo är ett litet familjeföretag baserat i Norsjö, Västerbotten och drivs av Sara Lindahl.
Suntribe Logo (With Name)
Suntribe är ett företag som ger oss möjligheten att använda ett så snällt och rent solskydd som det bara är möjligt, som dessutom inte kompromissar med kvalitén. Deras passion är att skapa en naturlig solkräm med effektiv solskyddsfaktor. Att ge de som älskar att vara ute i naturen ett alternativ till solskydd för utan att påverka natur och kropp negativt samtidigt som den är vattenresistent. Med ekologiska smörer och vaxer samt det naturliga fysikaliska UV-skyddet zinkoxid gör Suntribe Sunscreen det möjligt. En av de bästa solkrämerna på marknaden! Produkten är utvecklad på Lunds Universitet och företaget drivs av tre vänner; Karl, Hampus och Julia.
450×150 Reko-partner
Rekokollen med tillhörande app hjälper oss som konsumenter att få upp ögonen för vad begreppen naturlig och ekologisk verkligen betyder. Att vara samarbetsparter med Rekokollen ger er som konsumenter en säkerhet om att de produkter som säljs här är producerade med råvaror på ett äkta och naturligt vis. Likaså att företag gynnas som producerar hud- och hårvårdsprodukter som har ett äkta och genuint innehåll.
Carina Lagerstedt Nilsson som står bakom Rekokollen, samt Ekohyllan.nu (läs mer här) reder ut vad ekologiskt och naturligt verkligen är och ger transparens och mer insyn i hur hudvårdsprodukter, som marknadsförs som ekologiska, tillverkas. Ett väldigt viktigt arbete som Annies Enkla vill stötta och uppmuntra!